Oldal kiválasztása

Filipidisz Ildikó

A komfortzóna elhagyók támogatója. Változás coach. Az elszánt változtatók, és a kezdő vállakozók mentora

Néhány mondat magamról, bár itt nem én vagyok a lényeg, hanem te, aki idetaláltál.

Nem divatból tegeződöm. Ez egy nagyon személyes, bizalmas terület, nem tűri jól a magázódást. Különösen fontos a nyitottság és az őszinteség, hogy valódi, a mindennapokban hasznosítható fejlődést érjünk el. A magázódás nem passzol ide.

Az értékesítés, a piackutatás, a mentoring területén töltött közel harminc év megtanított arra, hogy önismeret-emberismeret, kommunikációs képességek, és a változásra való hajlandóság nélkül nem jutunk messzire.

Mindig a versenyszférában dolgoztam. Szüntelenül kerestem, és keresem a válaszokat. Tanult szakmám szerint HR mendzser vagyok.

Tanultam pszichológiát, energetikát, asztrológiát, asztrozófiát, számmisztikát, NLP-t, hypnózist, a kreatív írásban is elmélyedtem, és sorolhatnám a tanfolyamokat, tréningeket, melyeket végigjártam. Létrehoztam egy sikerfilozófiára épülő rendszert. Mindez nem számítana, ha a megszerzett ismereteket nem használnám nap, mint nap.

Továbbmegyek, így sem számít. Ami számít, hogy mit kezdek magammal, az életemmel, a hozzám eltalálók elakadásaival.

Az én mércém az, hogyan tudok segíteni neked.

Arra törekszem, hogy a velem való találkozás egy olyan mérföldkő legyen az utadon, ahonnan jobb, szebb, boldogabb, gazdagabb, egészségesebb lesz az életed.

Néha (vagy gyakran?) hátra kell lépni kissé, hogy előbbre juss.

Megélni néhány kudarcot, hogy tanulj belőle.

Amolyan humán GPS-ként abban tudok segíteni, hogy ezekből a váltásokból a lehető legtöbbet tudd kihozni.

Azon vagyok, hogy ez a világ mindenki számára egy jobb hely legyen.

 

 

Sourced from Around the Globe

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie.

Enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo, quis finibus sapien eros et est. In hac habitasse platea dictumst. Etiam non dolor dapibus ligula mollis ornare vulputate eget elit. Maecenas bibendum placerat.

Our Designers

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.

Academy Hampton Linen Shirt
Twist Top from Privilege
Zodiac Satin Slip Dress
Atmos Delilah Ruffle Playsuit