Oldal kiválasztása

Filipidisz Ildikó

A komfortzóna elhagyók támogatója. Változás coach. Az elszánt változtatók, és a kezdő vállakozók mentora

Néhány mondat magamról, bár itt nem én vagyok a lényeg, hanem te, aki idetaláltál.

Nem divatból tegeződöm. Ez egy nagyon személyes, bizalmas terület, nem tűri jól a magázódást. Különösen fontos a nyitottság és az őszinteség, hogy valódi, a mindennapokban hasznosítható fejlődést érjünk el. A magázódás nem passzol ide.

Az értékesítés, a piackutatás, a mentoring területén töltött közel harminc év megtanított arra, hogy önismeret-emberismeret, kommunikációs képességek, és a változásra való hajlandóság nélkül nem jutunk messzire.

Mindig a versenyszférában dolgoztam. Szüntelenül kerestem, és keresem a válaszokat. Tanult szakmám szerint HR mendzser vagyok.

Az érdklődésem középpontjában mindig az ember állt. Mindig azt kerestem, hogy az a határtalanul sok információ hogyan tud segíteni abban, hogy a lehető legjobb életet élhessük az itt és most-ban.

Tanultam pszichológiát, energetikát, asztrológiát, asztrozófiát, számmisztikát, NLP-t, hypnózist, a kreatív írásban is elmélyedtem, és sorolhatnám a tanfolyamokat, tréningeket, melyeket végigjártam. Létrehoztam egy sikerfilozófiára épülő rendszert. Mindez nem számítana, ha a megszerzett ismereteket nem használnám nap, mint nap.

Továbbmegyek, így sem számít. Ami számít, hogy mit kezdek magammal, az életemmel, a hozzám eltalálók elakadásaival.

Az én mércém az, hogyan tudok segíteni neked.

Arra törekszem, hogy a velem való találkozás egy olyan mérföldkő legyen az utadon, ahonnan jobb, szebb, boldogabb, gazdagabb, egészségesebb lesz az életed.

Néha (vagy gyakran?) hátra kell lépni kissé, hogy előbbre juss.

Megélni néhány kudarcot, hogy tanulj belőle.

Abban tudok segíteni, hogy ezekből a váltásokból a lehető legtöbbet tudd kihozni.

Ehhez számomra a coaching bizonyult a megfelelő módszernek. Lehetővé teszi számomra, hogy minden tanult ismeretemet felhasználva, személyre szabott módon tudjak segíteni neked.

 

 

Küldetés

Arra tettem fel az életem, hogy jobbítsak a világon.

Azzal, amim van, úgy, ahogy tudok, mindig, amikor lehetőségem nyílik rá. Azon vagyok, hogy ez a világ mindenki számára egy jobb hely legyen.

Nagy álom? Nagy cél? Lehet. De kevesebbért nem érdemes. Nekem.

Hol találkozhatsz velem

Csatlakozhatsz hozzám a FB csoportomban

A Youtube csatornámon videókat találsz

Itt velem készült interjút olvashatsz

A CoacOk Szövetsége rendezvényein